howzit-bro-logo

 

 viiva

 

HowZit Bro on nykyaikainen ja monipuolinen työväline, joka helpottaa puheeksi ottamista nuoruusikään liittyvistä aiheista ja tehostaa työskentelyä perheiden kanssa.

 

HowZit Bro:n tavoitteena on vahvistaa nuoren ja vanhempien välistä vuorovaikutusta, tukea vanhempien näkemystä nuoren ikä- ja/tai kehitystasosta, vahvistaa nuoren käsitystä itsestään ja tekemiensä valintojen vaikutuksista ja mahdollistaa vanhemmalle oman vanhemmuuden pohtimisen ja tarkastelun.

HowZit Bro sopii käytettäväksi esimerkiksi nuorisotyössä, lastensuojelussa, koulussa, perheohjauksessa, rippikoulussa ja erilaisissa vertaistukiryhmissä. Sovellus toimii työntekijän läsnä ollessa sekä nuorten ryhmässä, nuoruusikäisten vanhempien/huoltajien ryhmässä että nuoren ja vanhemman kanssa.  HowZit Bro perustuu nuoruusiän keskeisiin kehitystehtäviin ja se sisältää omat kysymyksensä nuorille ja vanhemmille. HowZit Bro pohjautuu ratkaisu- ja voimavarakeskeisyyteen.

HowZit Bro on lisenssipohjainen, maksullinen  sovellus. Sovelluksen voi ladata android mobiililaitteeseen allaolevasta linkistä. Ottaaksesi sen käyttöön, tarvitset koodiavaimen, jonka voit lunastaa sopimuksen tehtyämme. Myymme yhden ja kahden vuoden lisenssejä sekä tarvittaessa lyhyempiä kokeilulisenssejä.

 

Ota yhteyttä

info@fasuhouse.com

 

LATAA PELI TÄSTÄ!

 

family_support-min

 

TUTKITUT TULOKSET

 

viiva

 

HowZit Bro työvälineen taustalla on YAMK opinnäytetyö, joka palkittiin Perhetutkimuksen päivillä keväällä 2014.

 

Tutkimustulokset osoittivat työvälineen tarpeellisuuden nuorten ja heidän vanhempiensa kanssa tehtävässä työssä. Tutkimuksen mukaan työväline sopi nuorille ja heidän vanhemmilleen ja sitä pystyi käyttämään monipuolisesti erilaisissa tilanteissa ja toimintaympäristöissä. Tulosten mukaan työväline helpotti keskustelun avaamista nuoruusikään liittyvistä asioista, tuki asiassa pysymistä ja nopeutti asiaan pääsemistä. Tutkimus osoitti, että HowZit Bro tehostaa ammattilaisten työtä ja se laittaa pelaajat pohtimaan asioita uusista näkökulmista.

 

 

MUUT TUOTTEET